CEC Bank majorează dobânzile la depozitele în lei

Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, CEC Bank majoreaza  cu un punct procentual nivelul de dobanda la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane fizice, pe termen de 12, 24 si 36 luni, la depozitele pentru copii si la depozitele cu rata fixa a dobanzii in lei pentru persoane juridice, pe termen de 12 luni.

Astfel, dobanzile pentru depozitele la termen in lei cu rata fixa a dobanzii pentru persoane fizice pot ajunge la un nivel anual de 4%, in cazul depozitelor constituite pe termen de 36 luni. 

„La aniversarea a 100 de ani de Romania, continuam traditia de peste 154 de ani si sustinem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobanzi competitive, atat pentru populatie, cat si pe segmentul persoane juridice”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, interimar.

Depozitele se pot constitui atat prin intermediul celor peste 1.000 de unitati teritoriale, cat si prin solutiile digitale ale Bancii – CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC.

Mai multe detalii despre produsele de economisire oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*