Cea mai „prietenoasă” metodă de furt din locuințe. Un tânăr din Alba Iulia a băut cu victima, i-a sustras cheile și i-a furat televizorul și banii

bauturaPoliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă, prin metoda „împrietenirii”. Se pare că tânărul, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu păgubitul, iar la un moment dat, profitând de neatenţia acestuia, i-a sustras cheile de la locuinţă.

La data de 24 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe V.R.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă ce a fost reclamată poliţiei, în seara zilei de 19 noiembrie 2015.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în data de 19 noiembrie, între orele 16.45-17.00, în timp ce se afla într-un bar din Alba Iulia, a sustras cheile unui bărbat de 62 de ani, împreună cu care consumase băuturi alcoolice. Ulterior, s-a deplasat la locuinţa acestuia şi a sustras un televizor şi suma de 500 de lei. Faţă de V.R.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21466 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*