Ce spune profesorul din Alba Iulia, bănuit de corupere sexuală a minorilor

Profesorul de educație fizică de la Școala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, bănuit de corupere sexuală a minorilor, a vorbit, pentru știrile protv, și a afirmat că este nevinovat și că doar a încurajat o elevă care a lipsit mai mult să recupereze orele pierdute. „M-am apropiat de o elevă, ea a fost o vreme bolnavă, mi-a zis că în sfârșit poate să facă educație fizică și atunci eu am pus mâna pe umărul ei și am zis bravo., a afirmat dascălul.

Pe numele profesorului există, se pare, mai multe sesizări din partea unor părinți care au reclamat un comportament neadecvat al acestuia la ore.

“Poliția Municipiului Alba Iulia s-a sesizat, din oficiu, și a fost înregistrat un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Până în prezent, au fost audiate mai multe persoane”, a precizat, vineri, 2 martie 2018, pentru www.proalba.ro, Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

”Referitor la situația neplăcută ivită la Școala Gimnazială  ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia, precizăm că Inspectoratul Școlar Județean Alba a luat cunoștintă de aspectele sesizate de conducerea unității de invățământ. S-a constituit o comisie la nivel de inspectorat care să supravegheze desfășurarea procedurilor legale în speța de față. S-a solicitat implicarea organelor de cercetare penală și a Direcției pentru Protecția Copilului Alba.”, au transmis reprezentanții instituției.

Bărbatul are o vechime de 40 de ani în învățământ și, în trecut, a mai avut probleme, fiind acuzat că a lovit patru elevi cu o coadă de mătură.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*