Ce mai fură găinarii din Alba? Tigări, electronice, bani, o butelie, un aragaz sau țuică

politieÎn data de 4 septembrie 2014, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani ca fiind persoana în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt dintr-o societate comercială. Din primele cercetări a rezultat că în noaptea de 13 spre 14 august, A.S.N., din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi a sustras 800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, creând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei. Faţă de A.S.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului. În aceeaşi zi, poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe B.D.M., de 37 de ani, din Alba Iulia care, tot în noaptea de 13 spre 14 august ar fi pătruns prin efracţie într-un alt magazin alimentar, situat tot pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, de unde a sustras 260 de pachete de ţigări, în valoare de 6.000 de lei. Faţă de B.D.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Tot în 4 septembrie, poliția a identificat e un minor în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, care se pare că este autorul unui furt din locuinţă reclamat poliției în data de 4 august. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 3 spre 4 august 2014, minorul a pătruns prin efracţie într-o casă de pe strada Eleşteului din Alba Iulia şi a sustras bunuri electronice în valoare de 7.500 de lei. Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal pentru furt calificat. Se pare că, în perioada 8 – 18 iulie 2014, D.N.D. a pătruns în efracţie într-o locuinţă de pe strada Almaşului din Alba Iulia de unde a sustras un aragaz și o butelie.

Şi poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj au identificat, în 4 sptembrie 2014, o persoană despre care există suspiciunea că a comis un furt. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în data de 2 septembrie, I.S.C., o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Blaj, a sustras dintr-o anexă a locuinţei unui cetăţean din Blaj, suma de 280 de lei, două bidoane cu ţuică şi alte produse alimentare. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului iar faţă de I.S.C. a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21468 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*