Ce eveniment din Alba Iulia te-a impresionat cel mai tare în 2014? Participă la SONDAJ și spune ce vrei să mai vezi în Cetatea Alba Carolina

concerte alba fest 2014 2 03Cu ajutorul platformei de socializare Facebook, Primaria Alba Iulia a lansat la inceputul lui 2015 un sondaj prin care spera sa isi faca o idee clara in legatura cu tipul de eveniment pe care albaiulienii si turistii doresc sa le vada mai des in Cetate.

Anul 2014 a fost marcat de o serie de evenimente ce au avut ca scop animarea Cetatii si atragerea turistilor in Cealalta Capitala pentru a exploata la maxim potentialul turistic al acestei zone de poveste, proaspat restaurate.

Sondajul de opinie ce poate fi completat direct pe Facebook prin pagina dedicata aplicatiei listeaza cele mai importante evenimente din anul 2014 organizate in oras, alaturi de poze reprezentative. Participantii la sondaj pot alege dintre Alba Iulia City Race, Festivalul roman Apulum, Alba Fest, Sarbatoarea Muzicii, Feeric Fashion Days, Simfonia Focului, Rowmania, Expozitia Chinologica Internationala, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music & Film Festival, Sarbatoarea Incoronarii de la Alba Iulia, Festival de Romania, Spectacolele de weekend.

Sondajul este deschis in continuare pentru votare AICI, iar cei interesati pot alege minim un festival, dar pot opta si pentru mai multe festivaluri de care s-au declarat impresionati, avand inclusiv optiunea de a mentiona alte evenimente nelistate.

Dupa doar o zi de vot, rezultatele prezentau pareri relativ echilibrate cu Sarbatoarea Muzicii, Spectacolele de weekend, Festivalul Roman Apulum, Alba Fest si Alba Iulia Music & Film Fest pe primele locuri cu procente intre 14% si 10%. Dintre cei care si-au exprimat optiunile in prima zi de vot, cei mai putini au votat pentru evenimentele sportive precum Alba Iulia City Race (1%) sau Rowmania (3%). Nici Sarbatoarea Incoronarii sau Expozitia Chinologica nu s-au bucurat de prea multa popularitate, cumuland doar 3% si respectiv 4% din voturile exprimate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*