CCR dă dreptate PP-DD în privinţa Codului Insolvenţei

PP-DDCurtea Constituţională a României confirmă neconstituţionalitatea Codului Insolvenţei, faţă de care Partidul Poporului – Dan Diaconescu a iniţiat moţiuneasimplă depusă în Parlament. S-a dovedit în acest fel, că moțiunea simplă iniţiată de PP-DD, intitulată Opriți instituționalizarea inchiziției audiovizualului și manipularea democrației” a fost întemeiată.

În dezbaterea moțiunii, parlamentarii opoziției au incriminat obiceiul maladiv al Guvernului de a emite ordonanțe pe bandă rulantă, fără o fundamentare solidă, fără să existe factorul URGENȚĂ, așa cum sună denumirea actului normativ,  fără consultări serioase cu specialiștii şi fără a le supune dezbaterii publice. Parlamentarii principalului partid de opoziție, PP-DD, condamnă public atacurile furibunde ale guvernanților asupra presei independente, astfel de atacuri devenind din ce în ce mai puternice, mergând până la emiterea de acte normative neconstituţionale, pentru apune pumnul în gură presei, indiferent ce pierderi colaterale ar implica.

In egala măsură, PP-DD condamnă ingerinţele premierului Victor Ponta în actul de justiţie şi consideră că declaraţiile prin care acuză CCR că sprijină evaziuneafiscală au consecinţe extreme de grave.

CCR a dat o lovitură puternică astfel, actualului Guvern Ponta, care a reuşit să întreacă Guvernul Boc în numărul de Ordonanţe, menite să impună voinţa acestuia, în loc să emită măsuri reale de stimulare a creşterii economice.

Partidul Poporului-Dan Diaconescu a dovedit încă o dată, că nu face opoziţie de dragul opoziţiei, ci în interesul românilor.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*