Cauți un ghiozdan de școală pentru copilul tău?Iată ce poți alege

Sfârșitul vacanței de vară nu ar trebui să fie un motiv de întristare, ci dimpotrivă. Cei mici ar trebui să fie nerăbdători să se reîntâlnească cu colegii și să învețe, de asemenea, lucruri noi.

De altfel, este bine cunoscut faptul că începerea unui an școlar aduce noi emoții și frământări atât în rândul copiilor, cât și în rândul părinților. Aceștia din urmă sunt mereu preocupați să le creeze cele mai bune condiții pentru ca prichindeii să obțină performanțe școlare. Majoritatea părinților încep să facă liste de cumpărături încă din timpul verii pentru a se asigura că venirea unui nou an școlar nu îi ia pe nepregătite.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte în acest sens este cumpărarea rechizitelor și a unui ghiozdan de școală care să întrunească toate caracteristicile calității atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic, bineînțeles.

De unde să cumperi un ghiozdan de copii

Digitalizarea epocii a adus cu sine apariția comerțului online care a făcut piața mult mai accesibilă pentru utilizatori. Și cum tot mai mulți oameni sunt interesați să găsească produse cât mai ieftine pentru a se încadra într-un buget minim, internetul reprezintă o modalitate excelentă de a găsi oferte avantajoase.

Așadar, prețul rămâne unul dintre factorii cei mai importanți în cadrul procesului de achiziție. Nu de puține ori, am observat că putem cumpăra produse la costuri mici  fără a face compromisuri de la calitate, așadar prețul nu constituie neapărat un indicator al calității.

MyKitty este un magazin disponibil online care are o gamă diversificată de articole pentru copii – de la jucării, la modele adorabile de ghiozdane sau diferite alte accesorii.

Ghid pentru părinți: Cum se poartă corect ghiozdanul

În general, specialiștii sfătuiesc părinții să aleagă un ghiozdan de copii, capitonat în spate și prevăzut cu două bretele late și curele suplimentare de sprijin. De asemenea, prichindeii ar trebui să fie încurajați să poarte ambele bretele. De altfel, rolul unui astfel de rucsac de școală este esențial și anume – distribuie greutatea în mod uniform pe cei doi umeri. Cu timpul, purtarea incorectă a ghiozdanului sau alegerea unui rucsac de școală total nepotrivit poate provoca celui mic dureri permanente la spate, umeri, gât sau probleme la nivelul coloanei vertebrale. Iată câteva recomandări utile în procesul de achiziție al rucsacului de școală:

  • Ai grijă la dimensiunile pe care le alegi! Mulți părinți optează pentru un ghiozdan mai mare, gândindu-se că cel mic îl va purta mai mult timp. Mai bine îi cumperi un rucsac în fiecare an decât să poarte o perioadă îndelungată un ghiozdan mare care îi poate deforma coloana celui mic. Așadar, dacă cel mic e în clasa întâi, optează pentru un ghiozdan mai mic, dacă intră la gimnaziu i-ar trebui un rucsac de școală mai încăpător și mai rezistent.
  • Alege un design în funcție de preferințele celui mic. Dacă optezi pentru un ghiozdan viu colorat cu eroul favorit, cu siguranță că micuțul va fi mai mult decât încântat să îl poarte.
  • Cumpără un rucsac de școală de o calitate superioară care să fie totodată pe placul școlarului tău, dar și pe măsura buzunarului tău!

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19535 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*