„Categoria grea”. Beat la volanul unui camion, prin Alba Iulia. Bonus, alte câteva mostre de inconștiență

La data de 20 aprilie 2018, în jurul orei 23.47, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un camion, pe strada Vasile Goldiș din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot data de 20 aprilie 2018, în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Unirea care a condus un autoturism, pe strada Parcului din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 22 aprilie 2018în jurul orei 18.40, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza comunei Meteş. Un bărbat de 36 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu stâlpul unei porţi. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, însă, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie 2018,  în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj  l-au depistat de pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 22 aprilie 2018, în jurul orei 21.15, poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada  Carpaţi din oraş, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*