Care sunt darurile pe care părinții din Alba și le doresc la botez? Află de aici câteva idei perfecte

Venirea pe lume a unui copil este o minune care trebuie sărbătorită. Dacă ai printre prieteni sau în familie o mămică ce abia a născut, știi că trebuie să te pregătești de o mare petrecere. La orice petrecere, dar mai ales la un botez, e important să vii cu un cadou frumos, care să îi bucure pe proaspeții părinți. Ideal ar fi să alegi unul util, care să îi ajute la îngrijirea copilului și, desigur, să nu depășească bugetul pe care îl ai disponibil.

Iată câteva idei de cadouri de botez folositoare:

1. O jucărie de pluș interactivă

Chiar dacă la botez copilul are doar câteva luni, nu va dura mult până va crește și își va dori cât mai multe jucării. Astfel, e mereu o idee bună să dăruiești un astfel de obiect drăguț cu ocazia acestui eveniment, mai ales unul rezistent, care va trece testul timpului.

Alege o jucărie de pluș interactivă, care vine în diferite forme (urs, iepuraș). Atunci când este apăsat în diverse locuri, din pluș se vor auzi câteva propoziții sau chiar un cântecel. La început, copii învață prin imitație, deci e posibil să îl ajute pe cel mic să spună primele cuvinte.

2. Un leagăn sau un balansoar pentru copil

Legănatul este des folosit pentru liniștirea sau adormirea copiilor, mai ales la început, când au perioada de colici sau dureri dentare. Poate fi obositor să ai mereu bebelușul în brațe, mai ales când trebuie să mai faci și de mâncare și curat.

O opțiune foarte bună sunt balansoarele și leagănele în care copii stau în siguranță și simt aceeași mișcare liniștitoare. Poți comanda de aici un produs de calitate la un preț excelent, pe care îl va aprecia orice părinte.

3. O cameră de supraveghere pentru copii

Copii sunt imprevizibili, pot face mari năzdrăvănii chiar dacă sunt lăsați singuri doar câteva minute. Este imposibil să fii non-stop lângă cel mic, pentru că mai trebuie să faci treabă prin casă sau simți nevoia de puțină relaxare.  Ca să îi ajuți pe părinți să îl țină în siguranță pe cel mic, le poți dărui o cameră de supraveghere. Alege una cu monitorizare atât audio, cât și video, astfel încât ei să știe ce face piciul lor oriunde s-ar afla.

4. Un abonament la spa

Cadoul acesta nu este neapărat pentru copil, dar este oricum foarte util. Este foarte solicitant să ai grijă de un nou-născut care are constant nevoie de atenția ta, nu poți dormi și ajungi să fii destul de stresat.

Ajută cuplul să se relaxeze cu un abonament la spa, unde, pentru o perioadă de timp, vor avea grijă de ei și starea lor mentală. În plus, te poți oferi chiar să ai grijă de cel mic cât ei sunt la spa.

5. Un gift card la un magazin pentru copii

Să ai grijă de un copil mic poate fi costisitor. Folosești multe scutece, biberoane și diverse alte accesorii. Dacă ești în pană de idei sau vrei să îi lași pe părinți să aleagă, dăruiește-le un gift card la un magazin cu produse pentru copii.

Mama și tata știu mai bine de ce au nevoie ca să îl crească pe cel mic, iar în acest mod își pot alege exact ce își doresc.Botezul este un motiv de bucurie și o ocazie în care poți oferi un dar care să vină în ajutorul părinților. Inspiră-te din ideile de mai sus ca să alegi cel mai bun cadou.

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*