Care sunt cele 7 greșeli de evitat atunci când joci POKER online? Citește ACUM!

Istoria jocurilor de noroc se află în strânsă legătură cu istoria umană. Dovezile descoperite relevă faptul că încă din cele mai vechi timpuri oamenii se adunau pentru a juca. Cea mai veche înregistrare este datată din anul 2300 înaintea erei noastre, în China. Arheologii au dezvăluit o serie de plăcuțe ce păreau a fi utilizate pentru un fel de jocuri de loterie. Pe parcursul anilor ele au evoluat în activități mult mai asemănătoare cu cele practicate în prezent. Primele cazinouri, însă, au apărut abia în anul 1638, în Italia. 

În vremurile moderne, cazinourile s-au mutat în mediul online, astfel încât oricine deține un telefon, o tabletă, un PC sau un laptop și o conexiune stabilă la internet, poate juca poker gratis online din siguranța și confortul propriului apartament. 

Opțiunea de la distanță te salvează de stresul purtării banilor cash în cazinourile fizice, încât toate tranzacțiile se desfășoară online. Și îngrijorarea de a nu trimite informații nepotrivite partenerilor de joc este diminuată, datorită faptului că într-o astfel de activitate te afli în propria casă. Cu toate acestea, nimeni nu este ferit de greșelile de începător, așadar, înainte de a da start primei partide de poker online, este bine să descoperi ce anume este bine de preîntâmpinat.

Ce greșeli să eviți atunci când joci poker online

 

  • Joci prea multe mâini

 

Pentru început, trebuie să știi că nu este obligatoriu să joci toate mâinile oferite de dealer. Deși îți va menține nivelul interesului ridicat, este bine să le alegi doar pe unele dintre ele, pentru a evita să pierzi mulți bani pe termen lung.

 

  • Îți supraevaluezi cărțile

 

Atunci când ai “ași în mânecă”, poate o chintă sau o culoare, e bine să nu te grăbești. Evaluează situația, observă ce fac ceilalți jucători și decide la urmă dacă este momentul să intri sau să mai aștepți. În caz contrar, este posibil să pierzi bani, în loc să câștigi.

 

  • Joci mâinile și nu oponenții

 

Mulți jucători de poker au tendința de a încerca să compenseze faptul că au pierdut mai multe mâini prin a juca numai cărțile ce li se par câștigătoare. Asemănător cu greșeala numărul 1, jucând astfel, nu vei reuși decât să pierzi mai mulți bani. Este bine să îți orientezi stilul de în funcție de oponenți și vei câștiga, astfel, mai multă experiență.

 

  • Nu variezi stilul de a juca

 

Dacă ești previzibil în stilul tău le vei oferi oponenților mai experimentați modalități de a te contracara și, inevitabil, de a-ți lua banii. Găsește mereu noi strategii de a paria și nu uita că tiparul trebuie schimbat la fiecare mână pentru a reuși să câștigi.

 

  • Te dai de gol

 

Este simplu, dacă dai indicii despre cărțile din mână, adversarii tăi își vor schimba imediat strategia. Acest lucru este valabil atât în cazinourile clasice, cât și în cele online. Viteza cu care acționezi, dar și rapiditatea cu care pariezi, te vor da de gol în fața jucătorilor cu greutate.

 

  • Te lași afectat de o pierdere

 

Supranumită și tilting, aceasta este o stare în care te lași afectat emoțional din cauza unei pierderi, iar în continuare nu îți vei mai putea reveni pentru a continua partida. Asta va cauza mai multe pagube financiare. Fenomenul nu afectează numai începătorii, ci și pe cei cu vechime. Indiferent de categoria din care faci parte, este important să înveți să îți controlezi emoțiile la masa de joc. 

 

  • Joci poker atunci când ești într-o stare proastă

 

Atunci când decizi să intri într-o partidă din cauză că ești nervos, ai șanse mai mari să nu mai reușești să îți controlezi emoțiile. Asta va duce la alegeri greșite și, inevitabil, la înfrângere.

Pokerul online este o ocazie bună de a învăța tainele acestui joc de noroc, înainte de a vizita un cazino renumit. Ca în orice altă activitate, pentru a caștiga experiență trebuie să practici cât mai mult, așadar urmează această listă pentru a te asigura că înveți din greșelile de începător, dar fără a le face!

Sursă foto: Shutterstock.com

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*