Caravana Literară Alba Transilvana deschide seria evenimentelor de la Târgul de Carte Alba Transilvana din Alba Iulia

Miercuri, 5 iunie 2019, Târgul de Carte Alba Transilvana deschide seria manifestărilor culturale cu o ediție specială a proiectului 4.10 Caravana literară scriitori în școală, proiect ce se va derula ca preambul al târgului, sub titulatura Caravana Literară Alba Transilvana, ediția I.

Caravana Literară Alba Transilvana, ediția I, va poposi începând cu orele 18:00 la Sinagoga din Alba Iulia, unde elevii Liceului de Arte „Regina Maria”, împreună cu toți iubitorii de carte și muzică bună vor putea asista la un program ce va cuprinde lansarea cărților Poveștile evreilor sătmăreni, autor Manuela Breban și În grădina mamei mele, autor Rodion Markovits, carte tradusă, prefațată și îngrijită de Felician Pop.

Lansările de carte ale celor doi autori sătmăreni vor fi însoțite de momente de lectură susținute de Felicia Colda și de momente muzicale în interpretarea elevilor Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, coordonați de profesorul Cristian Rodean. La finalul evenimentului, toți cei prezenți vor beneficia de autografe oferite de scriitorii Manuela Breban și Felician Pop.

Organizatorii proiectului ce se va desfășura la Sinagoga din Alba Iulia ca preambul al Târgului de Carte Alba Transilvana, ediția a XII-a, 6-8 iunie 2019, sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia și cu Comunitatea Evreilor Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă.

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*