Cantecul de lebada al PDL

Pe măsură  ce se apropie startul campaniei electorale pentru alegerile locale din vară şi ale celor parlamentare din toamnă, apar tot mai des săgeţi şi gloanţe oarbe din partea PDL, îndreptate spre opoziţie .Iată că, precum lebăda care atunci când simte că i se apropie sfârşitul, începe să cânte, aşa şi PDL-ul, care deja simte că pierde încrederea, susţinerea şi puterea în faţa populaţiei, strânge rândurile şi trece la atac.

 Insă o luptă dreaptă se dă cu arme inteligente şi cu argumente pertinente. Ceea ce încearcă însă PDL, pe plan local, nu se poate numi o aruncare de mănuşă pentru lupta cu adversarul şi mai degrabă o mizerie grosolană având ca scop distorsionarea realităţii, dezinformarea publică şi crearea de zâzanie în USL.

Este limpede că pentru PDL, acest partid al demagogiei de maidan, al jafului de ţară la drumul mare, intelectualii deranjează, oamenii cinstiţi incomodează şi opoziţia care vine cu un suflu pozitiv, stă ca un os în gat. Contează doar o majoritate săracă şi fără prea multă carte, care să fie uşor manipulată şi cumpărată pentru un vot portocaliu. E trist că încă în România secolului XXI mai tolerăm aşa ceva şi e şi mai trist că nu ne-am deşteptat îndeajuns aşa încât ei să nu mai aibă atâta putere în a ne înjosi.

Prin declaraţiile defăimătoare ale unor lideri locali ai PDL la adresa opoziţiei, considerăm că aceştia încearcă prin toate metodele perfide, să discrediteze USL Alba , să inducă dezbinare între PNL si PSD. Maniera prin care PDL, acest partid de mincinoşi şi jefuiri de ţară înţeleg să îşi pregătească campania electorală, este de-a dreptul hilară  şi trebuie să ne dea de gândit. Este ultimul lor tren, este doar un cântec de lebădă a celor portocalii.
Biroul de presă al USL(PSD,PNL,PC) ALBA

сайтаанонимайзер зайти в одноклассники

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*