Câmpeni| Polițiștii au confiscat haine despre care se bănuiește că sunt contrafăcute

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat articole vestimentare, în valoare de peste 3.600 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, de la o societate comercială din Câmpeni, unde erau expuse pentru vânzare. A fost întocmit dosar penal.

Cu ocazia unui control efectuat sâmbătă, 30 aprilie 2022, la o societate comercială din Câmpeni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat 28 de articole vestimentare, care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care reprezentantul societății comerciale nu a prezentat documente privind autenticitatea sau originalitatea, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, iar articolele de îmbrăcăminte, în valoare de 3.650 lei, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea de control a avut loc în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice, pe raza orașului Câmpeni, ocazie cu care au fost controlate 12 societăți comerciale.

foto/arhivă

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*