Câmpeni: Doi puști i-au furat unui bărbat telefoanele mobile, în valoare de 1400 de lei

Mircea Trifu

Doi minori din Câmpeni au fost prinși de polițiști imediat după ce i-au furat unui bărbat telefoanele mobile. Telefoanele au fost recuperate și restituite păgubitului, iar cei doi minori sunt cercetați pentru furt calificat.

În seara zilei de 29 ianuarie 2020, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către un bărbat din Câmpeni, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un local public din oraș, i-au fost sustrase telefoanele mobile de către doi tineri împreună cu care a consumat băuturi alcoolice.

Păgubitul le-a oferit polițiștilor date legate de semnalmentele celor doi tineri, care au fost comunicate echipajelor din teren.

În scurt timp, pe o stradă din oraș, au fost identificați cei doi tineri, unul în vârstă de 15 ani și unul în vârstă de 16 ani, din Câmpeni, asupra cărora au fost găsite cele două telefoane mobile, în valoare de 1.400 de lei, furate de la reclamant. Acestea au fost restituite păgubitului, iar față de minori polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22587 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*