Câmpeni: A distrus bunuri din locuință și l-a tăiat pe nepotul iubitei cu un cuțit

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus bunuri din locuinţa sa şi a concubinei sale, iar pe un bărbat    l-ar fi tăiat, la o mână, cu un cuţit. La data de 18 iunie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Cîmpeni.

Se pare că, la data de 15 iunie 2018,în jurul orei 13.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi avut unele neînţelegeri cu concubina sa, împrejurare în care ar fi distrus mai multe obiecte electrocasnice şi ar fi spart un geam. Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, a intervenit un tânăr de 22 de ani, nepot al femeii, pe care bărbatul l-a ameninţat şi l-a agresat, lovindu-l, cu un cuţit, la o mână.

Ajunşi în stradă, cei doi au fost observaţi de un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ce se îndrepta spre serviciu şi care a intervenit, ulterior solicitând sprijinul unei patrule de siguranţă publică. Faţă de bărbatul de 40 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere. În cursul zilei de marți, 19 iunie, va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*