Campanie regională de informare și promovare antreprenoriat în mediul rural, la Meteș

Conferința este organizată în cadrul CAMPANIILOR DE PROMOVARE A ANTREPRENORIATULUI desfășurată în cadrul proiectului ”ACTIPRO – ACTIvități PROfitabile în mediul rural”. Conferința va avea loc în data de 16 NOIEMBRIE 2015, ora 10:00 – Meteș, str. Principală, nr. 35, jud. Alba. Evenimentul are drept obiectiv promovarea conceptului de antreprenoriat, sprijinirea demarării unei afaceri pe cont propriu şi prezentarea oportunităţile existente în acest moment în piaţă. Proiectul își propune să contribuie la stimularea mediului de afaceri în cele două regiuni de dezvoltare Centru si Vest, punând accentul pe dezvoltarea antreprenoriatului în noi domenii de ocupare şi dezvoltare economică.

Principalele aspecte discutate în cadrul programului

  • Antreprenoriat și dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunile de Dezvoltare Centru si Vest
  • Alternative de ocupare – ocupare si auto-ocupare

Vorbitori invitați:

  • Reprezentanți ai partenerului P1 C. EUROTEN ASSISTANCE S.R.L.

Oportunități pentru participanții la conferință:

  • Recomandări și posibile direcții de dezvoltare a activității antreprenoriale
  • Prezentarea avantaje si dezavantaje inițiere afaceri în MEDIUL RURAL

CAMPANIA DE PROMOVARE A ANTREPRENORIATULUI este organizată în cadrul proiectului ”ACTIPRO – ACTIvități PROfitabile în mediul rural”cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 implementat de SC SWOT SRL, SC EUROTEN ASSISTANCE SRL, EUROPEAN  UNION  EXPERTS  ASSOCIATION, GAL PE MURES SI PE TARNAVE.

Pentru mai multe detalii și pentru inregistrare, vă rugăm să contactați S.C. EUROTEN ASSISTANCE S.R.L. la adresa de e-mail: eurotenalba@gmail.com sau la telefon: 0720855558

 

 

„INVESTEŞTE ÎN OAMENI!”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19272 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*