Campanie regională de informare și promovare antreprenoriat în mediul rural, la Hotel Hermes din Alba Iulia

Conferința este organizată în cadrul CAMPANIILOR DE PROMOVARE A ANTREPRENORIATULUI desfășurată în cadrul proiectului ”ACTIPRO – ACTIvități PROfitabile în mediul rural”. Conferința va avea loc în data 10 DECEMBRIE 2015, ora 10:00 – Hotel Hermes, Sala de conferințe, Str. Toporașilor, nr. 20, jud. Alba. Evenimentul are drept obiectiv promovarea conceptului de antreprenoriat, sprijinirea demarării unei afaceri pe cont propriu şi prezentarea oportunităţile existente în acest moment în piaţă. Proiectul își propune să contribuie la stimularea mediului de afaceri în cele două regiuni de dezvoltare Centru si Vest, punând accentul pe dezvoltarea antreprenoriatului în noi domenii de ocupare şi dezvoltare economică.

Principalele aspecte urmărite în cadrul programului:

  • Identificarea în rândul grupului țintă a persoanelor interesate sa înființeze afaceri noi;
  • Promovarea concursului ”Start Antreprenor” – idei de afaceri;
  • Diseminarea informațiilor privind modalitatea de participare la concurs a beneficiarilor din grupul țintă interesați să înființeze afaceri noi.

Vorbitori invitați:

  • Experți ai partenerului P1 C. EUROTEN ASSISTANCE S.R.L.

Oportunități pentru participanții la conferință:

  • Demararea afacerii: înregistrarea firmei, suport în elaborarea planului de afaceri pentru finanțare prin credit/grant, informații privind sursele de finanțare, etc.
  • Organizarea afacerii: asistență pentru îmbunătățirea performanţei afacerii, reducerea costurilor, implementarea sistemelor IT de management.

CAMPANIA DE PROMOVARE A ANTREPRENORIATULUI este organizată în cadrul proiectului ”ACTIPRO – ACTIvități PROfitabile în mediul rural”cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 implementat de SC SWOT SRL, SC EUROTEN ASSISTANCE SRL, EUROPEAN  UNION  EXPERTS  ASSOCIATION, GAL PE MURES SI PE TARNAVE.

Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare, vă rugăm să contactați S.C. EUROTEN ASSISTANCE S.R.L. la adresa de e-mail: eurotenalba@gmail.com sau la telefon: 0720855558

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22062 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*