Campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, derulată de IPJ Alba, continuă

saptamana prevenirii criminatilatiiCampania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a continuat marţi, 1 octombrie cu activităţi dedicate prevenirii infracţiunilor de tâlhărie. Astfel, la nivelul întregului judeţ au fost desfăşurate o serie de activităţi de informare destinate cetăţenilor. Poliţişti de la structurile de prevenire, investigaţii criminale, ordine publică  şi proximitate au fost prezenţi în unităţile de învăţământ, gări/autogări, centrele de zi pentru vârstnici, zone cu locuinţe izolate, unde au încercat să informeze un număr cât mai mare de cetăţeni cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime al infracţiunii de tâlhărie.

saptamana prevenirii criminatilatii 4Pentru prevenirea infracţiunilor de tâlhărie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetăţenilor:

– să fie atenţi la genţi, poşete şi buzunare  în zonele aglomerate din pieţe, gări, autogări, supermarketuri!

– să ţină, pe cât posibil, genţile şi poşetele aşezate în faţa!

– să nu păstreze banii, telefoanele mobile şi cardurile în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei!

saptamana prevenirii criminatilatii 3– să nu poarte la vedere bijuterii de valoare;

– să nu se deplaseze neînsoţiţi, pe timp de noapte, în zone neiluminate sau rău famate;

Activităţile cuprinse în programul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii ediţia a VIII-a vor continua miercuri, 2 octombrie şi joi, 3 octombrie cu activităţi de informare şi prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

Despre Redacția ProAlba 30191 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*