Campania de ecologizare de la Sebeș, pe o vreme ploioasă: 70 de tone de deșeuri colectate, 600 de voluntari implicați, 1000 de plante și ghivece distribuite copiilor

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, a coordonat, sâmbătă, 13 aprilie 2019, campania de curățenie,  „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”, aflată în al treilea an de desfășurare. Acțiunea a avut ca scop principal conştientizarea populaţiei privind respectarea regulamentului de curăţenie a oraşului şi respectarea legii protecţiei mediului.

Au participat circa 600 de voluntari, din care 380 de elevi din toate școlile sebeșene, peste 200 de angajați ai serviciilor administrației publice locale, alături de reprezentanții mai multor companii: SC.Kronospan Sebeș.SA, SC.Elis Pavaje.SRL, SC.Romaqua.SA, SC.Alpin 57 Lux.SRL, SC. San Casa.SRL, SC.Lincoln.SRL, SC.Miva Construct.SRL, SC.Dupex.SRL, SC.Apa CTTA.SA-Sucursala Sebeș, SC.Hidroconstrucția.SA, SC.Petrifălean Plus.SRL, SC.Greendays.SRL și SC.Rer Vest.SA.

Au fost ecologizate zonele: cartier Mihail Kogălniceanu, cartier Aleea Parc, cartier Aleea Lac, cartier Lucian Blaga, cartier Valea Frumoasei, Motel, Parc Arini, Balta lui Dolfy, străzile Cânepiști, Secașului, Progresului, Nicolae Bălcescu, Alunului, Valea Caselor-Răhău, Lancrăm, Petrești, precum și zona centrală, colectându-se circa 70 tone de deșeuri.

Pentru a marca Ziua Pământului, sărbătorită în întreaga lume în data de 22 aprilie, au fost oferite voluntarilor 1000 buc. puieți de brad.

Cei mai mici ecologiști ai campaniei „Sebeș, un oraș curat! Împreună reușim!” au participat la atelierele organizate la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, bucurându-se de muzică, de dulciuri și de înghețata produsă la Sebeș.

Mulțumim tuturor voluntarilor care au participat de campania de ecologizare! 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*