Călin Potor: Motiunile simple, atat le-a mai ramas pedelistilor!

potor 2Moţiunea simplă depusa de Opozitie privind companiile de stat reprezinta continuarea seriei de acuzaţii nefondate inceputa cu Oltchim, cei de la pdl, cu litere mici, demonstrandu-si astfel incompetenta creative. Exercitiile de imagine ale partidului care si-a batut jos de romani nu mai au nici un sorti de izbanda. De fapt, pedelistii stiu ca toate actiunile lor sunt sortite esecului, iar pentru a mai auzi lumea de ei recurg la astfel de motiuni fara sanse.

Nu are rost sa ma refer la textul motiunii, o culegere de acuze nefondate, de răstălmăciri şi insinuări penibile. Poate uita cei de la pdl cum au rudicat ei clientele politica la rang de arta politica, si cum s-au servit din banii statului in urma acordarii unor salarii la companiile de stat strigatoare la cer. Ca de obicei la noi, la romani, “hotul striga hotii!”.  De fapt, cum toti romanii stiu bine, pdl este exclusive vinovat de jaful si defrisarea companiilor de stat.

Oricum, eforturile prin care Guvernul USL încearcă să corecteze abuzurile dintr-o perioadă nefastă pentru dezvoltarea economică a României sunt vizibile pentru romani. Noi suntem nevoiti acum sa reparam ceea ce s-a stricat, dar este evident ca nu poti remedia intr-un an ceea ce s-a stricat in patru… După ce au căpuşat companiile de stat, au protejat băieţii deştepţi şi toate contractele lor păguboase pentru statul român, acum cei de la pdl vin în Parlament pentru a-si salva imaginea dezastruoasa si perspectivele sumbre.

Cei din pdl au insa o scuza pentru delictul de depunere a unor moţiuni succesive fara absolut nici o perspectiva practica. pdl a devenit al doilea partid din opozitie si doar astfel de exerciţii se pare ca le mai da sansa de a aparea in presa.

Din fericire, romanii au sansa astazi de a asista la o guvernare fara aroganta si dispret, iar rezultatele acesteia vor fi in curand palpabile pentru fiecare cetatean.

Deputat PNL de Alba,

Calin POTOR

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*