Călin Gheorghe Matieș, Senator PSD Alba: Neo-marxiștii și pseudo-liberalii au respins amendamentele românilor, nu pe cele ale PSD!

Nu pot înțelege tupeul celor care, odată ajunși la guvernare precum curca între lemne, uită că românii care au votat cu un alt partid decât deja defunctul PNL sau necrofagul USR-PLUS au și ei dreptul la opinie, la investiții și la a-și face vocea auzită prin intermediul partidelor de opoziție.

Este pentru prima dată în foarte mulți ani când un guvern refuză în proporție de 100% amendamentele venite din partea oricăror alți parlamentari decât cei agreați sau care și-au declarat susținerea anumitor șefi de partid la viitoarele alegeri interne. Doar nu o să credeți că Podul Minciunilor i-a dat pe spate pe Cîțu și ai lui?! Asta e o minciună în care trăiesc cei care și-au ascuns, demult, oglinzile din propriile case, de frică să nu descopere că au mai multe fețe… 

Foarte mulți dintre parlamentarii puterii au recunoscut că refacerea rețelelor electrice în spitale este o prioritate. Doar că nu o pot vota că șefii PNL s-au opus. Pentru că inițiator nu a fost cine trebuia…Deși le-am spus că nu îmi trebuie vreo statuie pentru asta! Doar să facem ce este bine pentru țara pe care trebuie să o slujim cu toții, indiferent de culoarea politică a primarilor sau șefilor de CJ de care aparținea fiecare unitate spitalicească în parte.

Pe lângă acestea, am avut amendamente din aproape toate primăriile județului Alba, pregătite de colegul meu, președintele PSD Alba, Radu Tuhuț și de subsemnatul, inclusiv pentru primării PNL!

❌ Comuna Bucium: Extindere rețea de apa și canalizare …RESPINS

❌Comuna Ciugud: construire grădiniță smart … RESPINS

❌Comuna Gârbova: Extindere și reabilitare școala … RESPINS

❌Comuna Galda de Jos: Realizare de rețea de apa și canalizare… RESPINS

❌Comuna Șibot: Realizare canalizare și stație de epurare… RESPINS

❌Reabilitarea drumurilor naționale DN 74 (102 km) şi DN 75 (126 km) de pe teritoriul județului Alba… RESPINS

Alte 100 de amendamente de la primăriile din județul Alba … RESPINSE

⛔Dar avem PODUL MINCIUNILOR!! Marea realizare a PNL Alba pe anul 2021!

Noul PSD are deja o nouă față și mulți își vor da seama curând de aceasta! 

Dar noua față și ideologie totalitară a PNL, prin care toți ceilalți să moară, numai nouă să ne fie bine îi va duce pe liberali într-un colț tare întunecat al istoriei… Vom avea nevoie de câțiva ani, în care să reparăm din nou ceea ce distrug acum Cîțu&LuCOVID! Trist…. și nedrept pentru cei care plătesc taxe și impozite în această țară, visând la dreptate și echitate socială!

Călin Gheorghe Matieș

Senator PSD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24677 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*