Călin Găldean, un tânăr din Sebeș, a murit într-un accident rutier în Germania. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un tânăr de 31 de ani, din Sebeș, care lucra ca și șofer profesionist, a murit într-un tragic accident rutier petrecut în Germania. Moartea lui Călin Găldean a îndurerat sute de oameni care i-au lăsat mesaje de adio pe contul de socializare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Drum bun spre ceruri prieten drag Calin Galdean, Dumnezeu sa te odihnească în pace

-Fra mie dor de tn…

-Si mie sisule lasa ca ne vedem 🙁

Asta a fost ultima noastra discutie

Dumnezeu sa te ierte si sa te aiba in paza suflet bun….Nu imi vine sa cred nici acum,ma uit la pozele cu tn fratioareee si nu cred asa ceva 🙁

Drum lin sa ai spre Imparatia Cerurilor Calin Galdean nu te vom uita niciodata

Drum bun spre eternitate..nu te voi uita niciodata..si nu voi uita niciodata ce ai facut pt mine…nimic nu mai conteaza fara tine…sper sa te revad intro lume mai buna!adio prieten drag

Dumnezeu sa te odihneasca Galdean Calin si sa iti ofere liniste in singura cursa fara retur

 Nu pot sa cred ca fratele meu nu mai e ,nu înțeleg de ce …când o persoana ca el așa buna care nu o făcut rău la nimeni care era tot timpul vesel care ii povesteai necazurile tale și zicea ca totul o sa fie bine ca ii el acolo …acuma la cine ii mai povestesc eu tot…cine ma mai cearta ,cine îmi zice ca nu îți face grija ca îl ai pe fratele tău lângă tine atâția ani împreuna ca ne cunoaștem …chiar și distanță nu o putut cu noi ..și acuma cum putem fără tine …Vlăduț era orgoliu tău și eu surioara ta nu pot sa cred ca viața e așa …tu nuuuu nu pot sa accept așa ceva …nu pot sa ma opresc din plâns si sa îmi pun întrebarea ca de ce tu .. 

Un alt coleg a plecat in ultima lui cursa fara destinatie si retur!!!!offff doamne cat de nedreapta e viata cateodata!!!!Si 5 min de reculegere pt cel care a fost colegul nostru Galdean Calin !!cuvintele multe nu-si mai au rostul acuma !!ODIHNA VESNICA CALINE !!TOTI NE VOM ADUCE AMINTE DE TINE SI SUNTEM ALATURI DE FAMILIA INDURERATA!!

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21482 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*