„Călătorie pe Tărâmul Ideilor”, simpozion organizat de Grădinița cu P.P Step by Step nr.12, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Pentru al treilea an consecutiv, cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia, provoacă studenții Universității 1 Decembrie 1918, la o călătorie pe tărâmul ideilor pedagogice creative. Simpozionul, care are drept scop promovarea exemplelor de bune practici în rândul viitoarelor cadre didactice, este organizat în parteneriat cu Universitatea 1 Decembrie 1918 și s-a desfășurat joi, 16 mai 2019, în amfiteatrul universității.

În cadrul sesiunii de prezentări, au fost aduse în atenția auditoriului elemente inovative de didactică aplicată: PLANUL DALTON, POVESTIRILE ȘTIINȚIFICE; tehnica COVORULUI POVESTITOR, tehnica POVEȘTII ÎN FĂINĂ, precum și exemple de activități din Franța și activitățile grupei Bobocei pufoși, dedicate Centenarului Marii Uniri și reunite sub titlul DARUL LOR PENTRU ROMÂNIA. Expoziția de postere a cuprins 25 de exemple de ACTIVITĂȚI INTEGRATE ÎN IMAGINI realizate la cele 11 grupe, pe parcursul acestui an școlar. Expoziția a fost întregită cu secțiunea de postere realizate de studentele care desfășoară practica pedagogică la GRĂDINIȚA CU P.P. STEP BY STEP NR 12.

Prof.înv.preșc. Ioana Delia Decean, 

Responsabil Imagine al Gradinitei PP Step by Step Nr.12, Alba Iulia

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*