Călăii lui Berbeceanu condamnați la închisoare cu executare! PEDEPSE: Ioan Muresan -7 ani cu executare, Alin Muntean- 4 ani cu executare, Nicolaie Cean- 3 ani cu executare.

berbeceanuDupă doi ani de la trimiterea în judecată a dosarului care ține cu sufletul la gură breasla polițiștilor și a magistraților, procesul comsairului șef Traian Berbeceanu s-a încheiat. Joi, 30 iunie, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție s-au pronunțat pe fond în acest dosar.

Astfel, Traian Berbeceanu a fost achitat!

PEDEPSE: Ioan Muresan -7 ani cu executare, Alin Muntean- 4 ani cu executare, Nicolaie Cean- 3 ani cu executare.

Decizia nu este definitivă.

Procesul în care Traian Berbeceanu este, în același timp, parte vătămată și inculpat, este unul de o complexitate rar întâlnită în practica judiciară. Cauza este rezultatul conexării a două dosare: unul instrumentat de procurorii DIICOT și altul instrumentat de DNA. Ambele au ajuns pe rolul instanței în aceeași zi.

În primul dosar, comisarul șef Traian Berbeceanu este acuzat de favorizarea unui grup infracțional. Dosarul a fost construit pe baza unor mărturii și probe care s-ar putea dovedi false întrucât, majoritatea martorilor care au fost folosiți în acest dosar, au afirmat în fața judecătorilor că au fost obligați să semneze declarații care să-l incrimineze pe Traian Berbeceanu. În acest proces au fost audiați peste 100 de martori: polițiști, procurori, ofițeri de informații, avocați, oameni de afaceri, dar și personaje din lumea interlopă.  Continuarea AICI

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22062 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Daca unui sef al BCCO au avut curajul unei astfel de marsavii judiciare,mi-e groaza sa ma gandesc de ce sunt in stare sa-i faca unui cetatean obisnuit banuit de o infractiune!

  2. Muresan o bestie otdinara si Ceanu la fel au pus persoane sa declare fals si au luat mita in frunte cu judecatoarea Sima Diana Maria care ma condamnat pe ceva imaginar fiindca martorii acuzarii au fost de partea mea iar pe martorii apararii nu a vrut sa ii ia in seama! Simo urmezi si tu ca ai destule dosare ascunse….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*