Cabana autorului crimei din Sebeș a ars din temelii. Focul a fost pus INTENȚIONAT

O cabană care, din primele informații, îi aparține lui Valer Stancu, autorul de 37 de ani al omorului de la Sebeș a ars, joi dimineața, din temelii.

„La ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

„La data de 17 mai 2018, în jurul orei 04.30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că la o cabană de pe raza localităţii Pianu, s-a produs un incendiu. Pentru stingerea acestuia au intervenit lucrători din cadrul ISU Alba, care au stabilit ca şi cauză probabilă “ folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime omeneşti. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării autorului faptei şi tragerii lui la răspundere penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere””, au transmis, la rândul lor, reprezentanții IPJ Alba.

 

Moartea lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul înjunghiat mortal, miercuri, la Sebeș, în apropierea unui local din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală. Băiatul, de loc din comuna Pianu, se căsătorise la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede. Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri mai vechi. Imediat după atacul mortal, agresorul s-a făcut nevăzut dar, câteva ore mai târziu, s-a predat poliției. De altfel, el a fost reținut iar în cursul zilei de joi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv.

Împietrită de durere, soția lui Adrian a transmis un mesaj emoționant: ”Cu plecarea ta, am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soțul meu drag… ”

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*