Bunătate, fericire, soare, prieteni și absolut. Spre ce tind oamenii? „Spiritualitate, cunoaștere, iubire”, „NO MORE PAIN” sau „Egipt”

pasAcum câteva zile, la localul „La Pas”, într-o seară care nu promitea prea multe la început, am avut un moment în care încercam, în mintea mea, să deslușesc tainele universului. Știți voi. Momente ca și acelea când descoperi secretele fizicii cuantice sub apa dușului :). Înconjurat de oameni faini, simpli, unii dintre ei prieteni, clienți vechi ai barului, dar și câteva persoane cărora nu le mai văzusem fața până în acel moment, am luat o foaie și un pix și am notat o simplă întrebare. SPRE CE TINZI? (cu precizarea că răspunsul nu trebuie să depășească 3 cuvinte). Fără a avea intenția vreunui chestionar social, cu întrebări de tip grilă sau a-i lua pe fiecare în parte să le adresez întrebarea, pur și simplu am lăsat hârtia să circule din mână în mână în bar. În timp ce foaia era „agresată” de pix, eu eram atent la ce se întâmplă în jurul meu. Oamenii au primit foarte frumos acest simplu act. Zâmbetele, voia bună și, cel puțin așa mi s-a părut mie, discuțiile pe subiect, umpleau încăperea. Spre surprinderea mea, la final s-au strâns aproape 30 de răspunsuri. Am luat decizia de a citi răspunsurile doar a doua zi. Mai serioase, mai în glumă, că nu am de unde să știu care cum e, răspunsurile mi-au pus zâbetul pe față. Ba chiar am râs. Nu doar am expirat, puternic, aer pe nas :)). Nu o să fac o analiză a răspunsurilor, dar ceea ce pot să spun sigur este că fericirea, cunoașterea, bunătatea și prietenii se regăsesc în cele mai multe din răspunsuri. Ceea ce îmi confirmă faptul că, într-adevăr, oamenii știu să zâmbescă și știu să vadă, sau își doresc să vadă, pozitivitatea și frumusețea acestei lumi în care trăim, cu toate că în ultima perioadă, atât țara noastră cât și restul lumii s-a lovit de probleme, greutăți și momente triste (nu are rost să dau aici exemple că stiți cu toții prea bine despre ce vorbesc). Fiecare dintre noi are momente bune și mai puțin bune, dar energia pozitivă a oamenilor de genul țin ștafeta ridicată la ceea ce înseamnă O lume mai bună!

Mai jos o să las lista răspunsurilor. Fiți liberi să criticați, să râdeți, să comentați sau, de ce nu, să analizați. Toate cele bune! – Adrian Neamțu

„Spre absolut!”

„Trăire :)”

„Thailanda, Mâță cheală”

„Egipt”

„Secret, imposibil, realizabil”

„OM MAI BUN”

„eternitate, mine, tine”

„Controlul absolut (al) lumii.”

„TO CARRY ON BEING ME!”

„Să-și găsească TZIHO iubită!” – am râs 🙂

„Casă, prieteni și distracție.”

„Control asupra mea”

„NO MORE PAIN”

„GIULIA” – aici iarași am râs 🙂

„Să fie soare mereu!”

„Absolut”

„TO BE FAMOUS. AM I FAMOUS YET?!”

„I agree with 13” (n.a.„no more pain”)

„Go west”

„AFRICA”

„Imposibil, irealizabil.

„BE IT !!!”

„ENJOY LIFE :)”

„NEXT LEVEL”

„SEX, DRUGS, ROCK!!!”

„Spiritualitate, cunoaștere, iubire.”

„Fericire (o față de pisică desenată), viață!”

„PRIETENIE, SĂRĂCIE, FERICIRE (o coroană desenată)”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19556 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*