Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan și Bogdan Cristea au participat la Adunarea Generală a PES Activists România

pes activistsPreședintele TSD Alba, Bogdan Medrea, președintele TSD Alba Iulia, Corneliu Mureșan și Cristea Bogdan, vicepresedintele PES Activist Romania/coordonator judetean Alba, a participat la finalul săptămânii la Adunarea Generală a PES activists România în cadrul căreia au fost lansate propunerile organizatiei pentru statutul PSD, solutiile europene la reformele institutionale ce urmează a avea loc si care a desemnat noua conducere natională a organizatiei.

„Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES activists Românai este cea mai puternică miscare politică europeană din România si că am reusit să devenim cea mai importantă structură de acest tip din întreaga retea de peste 80.000 de activisti PES din toată Europa. Organizatia PES activists Alba numără în prezent peste 200 de membri si simpatizanti ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizatiei judetene a PSD există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile si proiectele europene”, a precizat reprezentantul judetului Alba la Adunarea Generală. În cadrul evenimentului a fost de asemenea ales presedintele-coordonator national al PES activists România în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu.

Liderul organizatiei a adresat multumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum si conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-si totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

„Le multumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere si pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România. Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea si întărirea social-democratiei românesti, cât si pentru promovarea politicilor europene în tară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democratiei românesti poate să devină mai eficientă si am propus solutii europene pe teme cheie precum cea legată de finantarea partidelor. Trebuie să mergem înainte si să îndeplinim toate aceste deziderate. De asemenea, trebuie să lucrăm împreună în continuare pentru a creste rolul organizatiei noastre, inclusiv în interiorul PSD. Avem nevoie de o recunoastere mai mare în statutul partidului si cred că tot ceea ce însemnăm ne oferă acest prilej: avem peste 7000 de membri în toate judetele – oameni dedicati si implicati, care nu figurează doar pe hârtie; am început dezbaterile pe temele europene încă din 2007, atunci când acestea nu erau de actualitate ca astăzi; ne-am implicat puternic în toate campaniile electorale; am promovat legăturile social-democrației din România cu stânga europeană. Am încredere că vom reusi curând această consolidare în interiorul PSD si doresc să multumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că sustine acest demers al nostru de recunoastere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, presedintele PES Activists România.

În cadrul adunării generale a PES Activists România a fost de asemenea votată întreaga echipă natională de conducere: secretarul general, prim-vicepresedintele, 10 vicepresedinti, Presedintele Consiliului National, purtătorul de cuvânt.

STRUCTURA NATIONALĂ PES ACTIVISTS ROMÂNIA

Președinte-coordonator național Victor Negrescu
Secretar General Janina Sitaru
Prim-vicepreședinte Marius Bălean
Președinte Consiliul Național Adrian Ilie
Vicepreședinte relația cu PES Women și organizația de femei a PSD Andreea Buzăeanu
Vicepreședinte relația cu aleșii locali Ștefan Mușoiu
Vicepreședinte relația cu aleșii naționali Dorel Căprar
Vicepreședinte regiunea București-Ilfov Simona Butacu
Vicepreședinte regiunea Sud Ciprian Amuza
Vicepreședinte regiune Sud-Est Cristian Munteanu
Vicepreședinte regiunea Sud-Vest Stelian Bărăgan
Vicepreședinte regiunea Nord-Est Ovidiu Portariuc
Vicepreședinte regiunea Centru Bogdan Cristea
Vicepreședinte regiunea Nord-Vest Liviu Sabău
Vicepreședinte regiunea Vest Cristian Videscu
Purtător de cuvânt Dragoș Zavarache
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*