Blaj: Și-a bătut concubina, în ciuda unui ordin de protecție, și a fost arestat

Un bărbat din Blaj este cercetat în stare de arest preventiv după ce ar fi încălcat obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție, emis împotriva sa. Acesta și-ar fi agresat concubina, fără a ține cont de interdicțiile dispuse prin hotărârea judecătorească.  

La data de 08 februarie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile  dispuse prin acesta și lovirea sau alte violențe.

În cursul zilei de 08 februarie 2020, bărbatul, cercetat deja într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, ar fi încălcat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj și și-ar fi agresat fosta concubină.

În cursul zilei de 09 februarie 2020, acesta a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*