Blaj: Minor cercetat pentru comiterea mai multor furturi din locuințe

furtPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, l-au identificat, la data de 14 februarie, pe un minor de 15 ani, din Blaj, care este principalul suspect de comiterea a două furturi din locuinţe, comise în perioada 6 – 9 februarie, de pe raza municipiului Blaj.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 9 februarie, minorul a pătruns într-o locuinţă lăsată neasigurată şi a sustras un telefon mobil şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte, bunuri în valoare totală de 400 de lei iar în data de 6 februarie, sub pretextul că este nevoiaş şi solicită ajutoare, a pătruns în holul locuinţei unei persoane vârstnice din  Blaj, de unde a sustras un telefon mobil şi o geacă, bunuri în valoare totală de 300 de lei.

În timpul cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze integral prejudiciul iar bunurile sustrase au fost restituite păgubiţilor.

Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregi sale activităţi infracționale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25011 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*