Biroul avize și autorizări din cadrul DSP Alba s-a mutat într-o altă clădire

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că Biroul avize și autorizări s-a mutat, din clădirea de pe Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23, în sediul de pe strada Mușețelului, nr. 2, la etajul 3.

Decizia s-a luat pentru reducerea timpilor de așteptare, respectiv pentru verificarea prealabilă a dosarelor, chiar la momentul depunerii, de către specialiști, care își desfășoară activitatea în acest sediu.

Menționăm că personalul medical în domeniile ”Igiena mediului”, ”Igiena școlară”, ”Epidemiologie”, care își desfășoară activitatea pe strada Mușețelului, este la dispoziția solicitanților pentru consultanță în vederea obținerii autorizațiilor necesare.

Astfel, documentațiile se depun la sediul de pe strada Mușețelului, iar ridicarea autorizațiilor, asistenței de specialitate (fostele avize) și certificarea conformității, respectiv plata se fac, în continuare, la sediul de pe strada Revoluției 1989, nr. 23.

Programul cu publicul, la Biroul avize și autorizări, este de luni până joi, între orele 8.30 – 14.00 și vineri, între orele 8.30 – 12.30.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*