Biblioteca de vacanță… „cu mască”. Încă o poveste, scrisă frumos, la Sebeș

Biblioteca de Vacanță … „cu mască” de la Sebeș, ajunsă la cea de-a IV-a ediție, desfășurată în intervalul 22-31 iulie 2020, a oferit celor 44 de participanți, școlari și preșcolari, posibilitatea petrecerii vacanței de vară într-un mod plăcut, relaxant și educativ, îmbinând lectura și creativitatea. În condiții excepționale, activitățile programate pentru ediția din acest an a Bibliotecii de Vacanță s-au desfășurat cu un număr limitat de participanți, aceștia fiind împărțiți în trei grupe de lucru, organizatorii respectând procedurile și măsurile de prevenție stabilite de actele normative în vigoare.

Atelierele de lectură și creație, proiecția de film, activități găzduite de grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș au fost plănuite cu scopul stimulării curiozității și creativității participanților, în încercarea de a oferi o alternativă pentru petrecerea zilelor de vacanță. Astfel, cărțile din colecția Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș i-au purtat pe participanți prin magia poveștilor, hârtiile colorate și formele de plastic au prins forma unor greenarium-uri, iar planșele de carton, pudrate cu praf magic, s-au transformat în rame fotografice.

Vineri, 31 iulie 2019, grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș a înregistrat o ultimă filă a ediției din acest an a Bibliotecii de Vacanță, prin premierea participanților de către primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor. Toți copiii au primit diplome de participare, dulciuri și cadouri surpriză, care să le amintească de această ediție specială a Bibliotecii de Vacanță.

Cea de-a IV-a ediție a Bibliotecii de Vacanță a fost organizată de Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*