Biblioteca 360- Învățăm și ne distrăm- un loc nou în Alba Iulia, dedicat copiilor. Toate detaliile, în articol!

Proiectul “Învățăm și ne distrăm” a luat naștere acum doi ani la inițiativa Ioanei Maria Ciortea, cea care s-a alăturat, în ultima perioadă, mai multor evenimente, inclusiv on-line, care au fost bine primite de către albaiulieni și nu numai. Este vorba despre un concept creat cu pasiune, care s-a materializat într-un spațiu de poveste care găzduiește, în Alba Iulia, pe strada București, numărul 31, cărți interactive, în limbile engleză și germană, pentru copiii de toate vârstele.

“Încă de mică am fost pasionată de lectură și mi-am droit să-i insuflu acest lucru și fiului meu, Matei. La nici două luni după ce am devenit mamă, am descoperit cărtile pentru cei mici iar de atunci am dorit să le am mereu în jur și să impart această bucurie unică alături de cât mai mulți copii și părinți.”, povestește Ioana.

Pe lângă diversitatea de subiecte și activități, cărțile pe care le găsesti pe site-ul sau în magazinul „“Învățăm și ne distrăm” îi ajută pe cititori să se familiarizeze cu limba engleză, care este absolut necesară în viata viitorilor adulți. Aceste cărți magice sunt un “truc” genial și util pentru a-i ține pe cei mici departe de ecranele nocive dar pot să se transforme și în cadoul perfect.  “Copiii fericiți sunt pentru mine, dacă vreți, o misiune și cred, cu tărie, că educația este calea sigură către un viitor bun. Sunt certe  beneficiile miraculoase ale lecturii timpurii și sunt fericită să pot ajuta micuții într-o călătorie care îi va transforma în adulți  împliniți, empatici, flexibili și perfect adaptabili prin cunoaștere.“ transmite Ioana.

Așadar, dacă nu ați făcut-o, deja, notați adresa: Alba Iulia, strada București, numărul 31. Inevitabil, vă recomandăm și site-ul www.invatamsinedistram.ro, unde găsiți promoții și cărți la prețuri speciale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25369 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*