Bianca Ilieș și David Hulea, Miss și Mister Boboc la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

La Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” a avut loc joi, 5 decembrie, „Balul Bobocilor 2019”. Evenimentul a fost organizat, ca în fiecare an, de colectivul claselor a XI-a. Organizatorii au decis ca tema balului să fie „Orient Express” iar fiecare pereche înscrisă în concurs a reprezentat o țară traversată de celebrul tren. 14 boboci s-au întrecut în diferite probe: proba de prezentare, aptitudini-talent, proba de cultură generală cu întrebări legate de bunele maniere într-un restaurant şi o probă surpriză – dans.

Bobocii și-au etalat rând pe rând talentul, încercând să impresioneze membrii juriului. Ei au dansat, au cântat, au interpretat o mică scenetă, au prezentat un număr special de acrobație – parkur, trucuri cu cărţi de joc și au susținut o demonstrație de karate, juriul având o misiune destul de dificilă în alegerea câștigătorilor.

La finalul concursului, titlul de ”Miss și Mister Boboc” Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” a fost câștigat de Bianca Ilieș și David Hulea. Premiul ”Miss și Mister Popularitate” a fost câștigat de elevii Laura Tătar și Paul Vărărean. Pe locul II s-au clasat elevii Sara Sîrbu și George Cândea iar pe locul III elevii Adelina Munteanu și Marian Lang.

Pe lângă concursul propriu-zis, elevii organizatori au pregătit și momente artistice: un duel folcloric al regiunilor, un moment de dans – incursiune în muzica internațională și satiră. La final toți participanții și invitații au interpretat o colindă având în vedere că ne aflăm în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*