Beți ori fără permis. Bărbați din Alba Iulia, Ocna Mureș, Meteș, Cugir și Lupșa, prinși de oamenii legii în trafic

La data de 24 noiembrie 2017, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Ocna Mureş l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din oraş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 25 noiembrie 2017, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării  conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26 noiembrie 2017, în jurul orei 18.50, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 14.45, poliţiştii din Cugir, l-au depistat pe un tânăr de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Suseni din Cugir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis. 

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.45, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, în timp ce acţionau pe DN 75, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Lupşa.  Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au cerut tânărului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuza, refuzând totodată să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge şi stabilirea alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*