Beți la volan, câțiva șoferi din Ocna Mureș, Blaj și Aiud au înverzit fiolele polițiștilor. Oamenii legii i-au cadorisit cu dosare penale

POLITIE - RAZIELa data de 24 iunie 2016, în jurul orelor 06.40, poliţiştii din Ocna Mureş l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 56 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 27 iunie 2016, în jurul orelor 01.15, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Blaj l-a depistat pe P.I., de 31 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu fiola alcoolscop, care a indicat faptul că bărbatul era sub influenţa alcoolului, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de P.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26.06.2016, în jurul orelor 23.00, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26 iunie 2016, în jurul orelor 05.30, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs de strada I.H. Rădulescu din municipiu.  Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Blaj, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism, a acroşat un autoturism parcat, avariindu-l. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17291 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*