Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

2020 a fost un an greu, însă, înainte de toate, este anul victoriei democrației din România și momentul în care am adus buna guvernare în administrația locală și centrală.

Cu sprijinul cetățenilor din județul Alba, colegii mei din USR – PLUS au intrat, după alegerile locale, în Consiliul Județean și în consiliile locale, acolo unde vor munci pentru a promova proiecte menite să dezvolte comunitățile lor.

La Alba Iulia, Gabriel Pleșa a adus profesionalismul, meritocrația și respectul pentru cetățean în primărie, fiind omul în care albaiulienii și-au pus speranța schimbării în bine a municipiului.

La Lupșa, colegul nostru Radu Penciu, un om care iubește din tot sufletul satul românesc, a devenit primarul comunei și deja muncește cu succes la proiecte ce au ca scop creșterea nivelului de trai al locuitorilor.

Exemplele colegilor noștri din administrația locală și județeană pot continua. Sunt oameni integri și buni profesioniști care muncesc cu pricepere și dedicare pentru dezvoltarea județului Alba.

Revoluția bunei guvernări a continuat la alegerile parlamentare, când aproape 15.000 de cetățeni din județul Alba au votat pentru echipa USR-PLUS. În ciuda prezenței reduse la vot, am obținut un număr dublu de voturi față de alegerile din 2016 și cu mai bine de 1000 de voturi în plus față de rezultatul de la alegerile locale. Este un rezultat care pe mine și pe colegii mei ne responsabilizează deoarece ne așteaptă o perioadă dificilă, o perioadă în care trebuie să asigurăm stabilitatea politică și economică a României. La nivel național, USR-PLUS lucrează deja pentru asigurarea acestei stabilități prin colegii noștri miniștri, care ocupă portofolii extrem de importante, precum Economie sau Sănătate, oameni bine pregătiți profesional.

După alegerile parlamentare, am avut deosebita onoare de a deveni primul parlamentar USR-PLUS al județului Alba. Încrederea și votul cetățenilor, din 6 decembrie, mă onorează și vă asigur că vă voi reprezenta cu demnitate și profesionalism în Parlamentul României.

Am încredere că, începând din 2021, vom reuși să transformăm în realitate visul care ne-a însuflețit pe toți – O Românie fără hoție. O Românie dreaptă, modernă și dezvoltată. Bine conectată la Uniunea Europeană, dar având un loc și o identitate bine definite în cadrul ei. O Românie care să învețe, alături de cetățenii ei, să se reinventeze după un moment de criză fără precedent pentru generația noastră.

Vă rog să construim împreună, cu respect, profesionalism și solidaritate, România pe care ne-o dorim cu toții – o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată în care să crească frumos copiii tuturor românilor.

La mulți ani și multă sănătate! Așa să ne-ajute Dumnezeu!

Beniamin Todosiu

Deputat USR-PLUS de Alba

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23587 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*