Bataie zdravana intr-un restaurant din Sebes. O gravida a fost lovita cu pumnul in fata

Mircea Trifu

Luni, 20 august., la ora 01.30, un echipaj de jandarmerie care participa la misiunea de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul festivităţilor ocazionate de sărbătorirea „Zilelor Cetăţii Sebeşului” a fost redirecţionat spre un cunoscut restaurant din localitate pentru a aplana un scandal la care participau mai mulţi cetăţeni.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul unor divergenţe mai vechi, acutizate de alcoolul consumat, un grup format din opt persoane a jignit şi a ameninţat cu acte de violenţă un alt grup, format din patru persoane. Pe timpul episodului de violenţă verbală, o femeie, componentă a grupului de patru, speriată de posibilitatea amplificării conflictului, s-a dus la tabăra adversă pentru a-i ruga să înceteze. Fără să ţină cont că doamna respectivă prezenta semne vizibile de sarcină, unul dintre cei interpelaţi a bruscat-o şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după care, încercând să scape de consecinţele legale ale gestului său, s-a ascuns în toaleta localului unde a fost depistat ulterior de echipajul de jandarmerie.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea neînţelegerilor dintre cele 12 persoane şi pentru prevenirea apariţiei unor vătămări corporale grave. Agresorul femeii a fost identificat ca fiind D.C.D. ( 19 ani ), domiciliat în satul Câlnic, judeţul Alba, iar pe numele lui au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările în cauză urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

 

 aracerвзлом почтовых ящиков gmail

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*