Bătaie în stradă, la Cugir. 10 persoane audiate de poliție, 3 reținute

Poliţiştii din Cugir cercetează penal  mai multe persoane ce ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică şi ar fi fost implicate într-un conflict spontan. Joi, 26 aprilie, 10 persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru cercetări, faţă de 3 fiind luată măsura reţinerii.

La data de 26 aprilie 2018, poliţiştii din Cugir, continuând cercetările într-un dosar penal privind posibile fapte de tulburarea ordinii şi liniștii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare, au pus în executare 10 mandate de aducere emise pe numele unor persoane din Cugir.  Se pare că, în seara zilei de 22 2018, 10 bărbaţi din Cugir, în timp ce se aflau pe strada Unirii din oraş, ar fi provocat un scandal, s-ar fi ameninţat şi şi-ar fi aplicat, reciproc, lovituri. În urma incidentului, un tânăr de 30 de ani, ar fi suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de 3 tineri, de 19, 28 şi 33 de ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 aprilie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru punerea în executare a mandatelor de aducere, poliţiştii din Cugir au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de jandarmi.

Cercetările sunt continuate.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*