Bătaie generală într-o localitate de lângă Blaj. 5 persoane au fost reținute

Mircea Trifu

La data de 16 aprilie 2018, ora 00:33 , polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cetatea de Baltă, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 , de către S. C., de 38 ani, din comuna Cetatea de Baltă, despre faptul că în localitatea Tătârlaua a avut loc un scandal.

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la fața locului, respectiv în satul Tătârlaua, în curtea barului din localitate, unde, în urma primelor verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de  alcool, L.C. de 36 de ani și L.I.C. de 17 ani, au fost loviți la nivelul capului și corpului, de către S.C. de 38 de ani, L.C. de 28 de ani și L.C. de 25 ani, toţi din aceeaşi localitate.

Ulterior, L.C. de 28 ani a lovit și distrus parbrizul și luneta autoturismului aparținând lui L.C. de 36 ani.

În urma loviturilor primite, L.C. de 36 ani și L.I.C. de 17 ani au fost transportați la Spitalul Municipal Blaj, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar L.C. de 36 ani a rămas sub supraveghere medicală.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal întocmit de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere,  în cauză au fost extinse cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, astfel că, prin Ordonanţa din data de 16.04.2018 a organelor de cercetare penală din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Jidvei – Post Poliţie Cetatea de Baltă, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de: L.C. de 28 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe și distrugere; L.L. de 32 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice  şi  lovire sau alte violenţe; L.C. de 25 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; L.C., de 36 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; L.I. C., de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice; L.O., de 23 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice; S.C., de 38 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi  lovire sau alte violenţe; M.I.V., de 26 de ani,  pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice  şi  lovire sau alte violenţe.

Toate persoanele implicate sunt din comuna Cetatea de Baltă, localitatea Tătârlaua, judeţul Alba. 

Astfel că, în urma extinderii cercetărilor s-a reţinut faptul că, în noaptea zilei de 16.04.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii purtate în contradictoriu, între L.C. de 36 ani, L.I. C. de 17 ani şi L.O., de 23 de ani, pe de-o parte şi L.C. de 28 ani, L.L. de 32 de ani, L.C. de 25 ani, S.C. de 38 ani şi M.I.V. de 26 de ani, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan desfăşurat iniţial în curtea barului din localitate, iar mai apoi pe strada principală din loc. Tătârlaua, ocazie cu care bărbaţii şi-au aplicat lovituri reciproce cu pumnii, cu picioarele şi cu un obiect contondent (bâtă). 

În cauză s-a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de L.C., de 36 ani,  L.O., de 23 de ani, L.C. de 28 ani, L.L. de 32 de ani şi L.C. de 25 ani, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca, în cursul zilei de 17 aprilie 2018, bărbaţii să fie prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propuneri legale.

Cercetările continuă.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*