Bărbatul din Cugir care a produs un accident pe o trecere de pietoni și a părăsit locul faptei a fost reținut de poliție

girofarUPDATE 

La data de 2 februarie 2017, poliţiştii din Cugir, au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de H.F.M., de 32 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. În cursul zilei de 3 februarie 2017, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 1 februarie 2017, în jurul orelor 14.50, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Victoriei din oraș, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Şibot, în timp ce era angajat în traversare străzii, pe trecerea de pietoni, a fost surprins şi accidentat de un autoturism al cărui şofer şi-a continuat drumul. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.  În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din Cugir, care însă, în prezent, se sustrage cercetărilor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii din Cugir, continuă cercetările, în vederea tragerii lui la răspundere legală.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23691 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*