Bărbatul din Alba Iulia care și-a lovit și hărțuit iubita a ajuns în spatele gratiilor. Mărturia femeii a fost publicată, anterior, pe site-ul www.proalba.ro

Mircea Trifu

catusePoliţiştii Biroului de Ordine Publică,Compartimentul Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Alba Iulia, judeţul Alba pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violente şi hărţuire. În urma cercetărilor s-a constat că, în perioada octombrie 2016 – 15.01.2017, Z.C.G.R. de 43 de ani, din Alba Iulia, a lovit-o in repetate rânduri și a hărțuit-o pe H.L. de 41 de ani, din Alba Iulia. La data de 09.02.2017, față de Z.C.G.R. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. În continuare, bărbatul este cercetat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente şi hărţuire. 

Știrea inițială, publicată în data de 9 februarie 2017, pe site-ul www.proalba.ro , mai jos

Femeia susține că de câteva luni este supusă unui calvar, din cauza fostului iubit.  Este divorțată de câțiva ani, are o fiică minoră iar în toamna anului trecut a cunoscut, pe internet, un albaiulian plecat, la vremea aceea, în străinătate. După mai multe conversații, cei doi au decis să se vadă, așa că bărbatul a revenit în țară unde, susține tânăra, au început o relație. La scurt timp au apărut și problemele, imediat după ce fata a decis să încheie povestea de iubire. Bărbatul a început să o amenințe la telefon, să o caute la locul de muncă și să o urmărească, inclusiv în zona în care locuiește. Lucrurile au degenerat, susține femeia, la începutul anului atunci când, povestește ea, a fost bătută de bărbat, în două rânduri, în plină stradă. Mai mult decât atât, tânăra spune că s-a trezit, de mai multe ori, cu cauciucurile mașinii tăiate. Afirmă că are certificate medico legale care atestă că a fost bătută și că s-a adresat, constant, poliției. Deocamdată, susține ea, bărbatul continua să o caute, fie la telefon, fie în zonele pe care le frecventează, inclusiv la domiciliu. Tot ce speră este ca oamenii legii să îl tragă la răspundere pe fostul iubit pe care îl consideră o amenințare, atât pentru ea cât și pentru fiica ei. Se pare că bărbatul are antecedente penale.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Drept la replica

    Ma numesc ZCRG si doresc sa aduc o dezmintire referitoare la art din PROALBA din data de 10.2.2017.in care numita LDH ma acuza de hartuire si violenta! Am cunoscuto pe LDH in anul2016luna August prin intermediul FB ,eu fiind plecat in Irlanda -Dublin. M-i sa adresat ca fiind de profesie avocata la Baroul din Bucuresti si ca cunoaste faptul ca am dosar la tibunal Alba.Sa oferit sa ma ajute in proces ca Avocata si sa.i trimit 100euro,i.am trimis prin western union bani pe care ia ridicat de la BRD MOLL ALBA IULIA.Ajuns in tara pe data de 3Septembrie2016 ma asteptat la Aeroport ,ma insotit la Alba Iulia unde ma astepta Parinti si surorile mele.In casa surorii mele s-a recomandat din nou ca Avocata fata de surori ,parinti,si nasi de cununie a surori mele mai mici.Tot atunci mi.a cerut suma de 500euro fapt care iam dat in casa surori mele fiind de fata toti mentionati mai sus.Arat ca s-a autoinvitat la nunta surori mele pe data de 10septemrie 2016 unde din nou s-a prezentat ca si AVOCAT,s-a distrat mancand,chefuind apoi plecand fara un pic de rusine fara sa plateasca cinstea nunti. In data de 17sep 2016avand procesul pe rol nu sa prezentat aceasta „AVOCATA” telefonand.mi ca este in Bucuresti dar revine,Intalnindu-ma la doua zile dupa litigiu s-a scuzat dar cerandu-mi sa-i platesc reparatia masini in valoare de 350roni,i.am platit cu factura platita cu numele meu.Am devenit suspicios ,Am dat telefoane la Bucuresti si am aflat ca nu exista AVOCATA cu numele acesta LDH.Am luat legatura cu aceasta sa.mi inapoieze bani dar nu dorea,am facut plangere la Politia Alba iulia pt inselaciune,Auzind aceasta Avocata a diavolului ca detine um dosar penal ma suna si trimitea mes de amenintare sa.mi retrag plangerea penala,In data de 21Noiembrie 2016 dimineata am fost acostat de ea pe strada si taiat cu un kater la ochiul stang,detin certificat IML.AM CERUT in instanta Ordin de PROTECTIE IN LUNA DECEMBRIE 2016 pt ca eram hartuit si amenintat de Avocata LDH.Arat ca nu este la prima abatere de inselaciune Fraudand Banca Transilvania cu imprumut fictiv si mincinos cu suma de 60000 mi euro. Aceasta LDH care nu poate fi numita fiinta omeneasca mi.a hartuit parinti bolnavi acasa si telefonic. Este fara scrupule afirmand ca am fost iubitul ei si ca am lovito minte cu nerusinare !!!Cele relatate de ea sunt minciuni si tergiversari de o minte bolnava facute!Dar pt ca traim in Romania ,cei care mint au intaietate la vorbe si sunt ocrotiti,mai mult escroci sunt protejati si victimile escrocate sunt acuzate ca in cazul si faptele aratate mai sus!Sunt socat si am stare de temere din cauza acestei femei diabolice si fara scrupule! Atentie la Facebok dragi oameni!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*