Bărbatul care s-a spânzurat de pasarela din Alba Iulia ar fi un jurnalist din Satu Mare. Poliția nu a confirmat,oficial, această informație

spanzurat pasarelaBărbatul care a fost găsit spânzurat, luni, 3 iulie 2017, puțin după ora 13.00, de pasarela de la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș ar fi un jurnalist din Satu Mare, care avea puțin peste 40 de ani. Reprezentanții IPJ Alba nu au confirmat însă, oficial, această ipoteză.

Cu toate acestea, site-uri de știri din Satu Mare au scris că ar fi vorba de un jurnalist din oraș. Pe de altă parte, pe contul de facebook asociat cu numele  persoanei în cauză au început să apară mesaje de condoleanțe.

„Cristian Matos  – jurnalist și fost consilier personal al deputatului PNL Romeo Nicoară, și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt: s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni pe un pod din județul Alba. Gestul său a șocat întregul județ Alba.

Reporterii PresaSM.ro au reușit să confirme identitatea victimei din surse judiciare și politice, dar și din cercul său de prieteni. Sursele au confirmat pentru PresaSM.ro că Matos locuia în ultima vreme în Timișoara, după ce a mai locuit perioade lungi de timp în municipiul Satu Mare și Cluj-Napoca.”, notează PresaSM.ro

În data de 2 iulie 2017, pe contul de Facebook asociat numelui jurnalistului apare următoarea postare.  „Pt toti cei care aseara au ras de ce i-au facut iubitei mele..va garantez ca o sa prefera-ti sa raspunde-ti in fata justitiei si nu a mea…Hristosi sa fiti nu o sa sa scapati…nici in mormant….va scot cu dintii !!!!!” De asemenea, pe același cont de Facebook, dar în data de 26 iunie, apărea mesajul următor:  Din Muntii Apuseni unde Soarele merge sa doarma va multumesc mult…” 

Există informații potrivit cărora, în cursul zilei de miercuri, membri ai familiei jurnalistului au fost la morga din Alba Iulia pentru stabilirea identității persoanei care s-a sinucis. După cum am amintit, reprezentanții IPJ nu au confirmat oficial identitatea bărbatului care și-a pus capăt zilelor. Oricum, anchetatorii vor încerca să stabilească detaliile care l-au împins pe bărbat la acest gest extrem.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22030 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*