Bărbatul care a spart pahare, ghivece cu flori și a amenințat personalul unui local de pe bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia a fost reținut de poliție

scandalLa data de 7 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.D.G., de 35 de ani, din Alba Iulia care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, în noaptea de 05 spre 06 ianuarie, în jurul orelor 04,23, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către administratorul unui local public situat pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, cu privire la faptul că un client al localului a provocat un scandal. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că C.D.G., de 35 de ani, din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat ameninţări personalului localului şi a distrus mai multe pahare şi ghivece de flori, aruncându-le pe trotuarul din fata localului. Prejudiciul cauzat de bărbat a fost estimat la suma de 300 de lei. Faţă de C.D.G. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*