Bărbatul care a furat de la o firmă din Sebeș 40.000 de lei și 11 telefoane mobile a fost reținut după câteva luni de la comiterea faptei

BANILa data de 22 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe C.P.C., de 35 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din municipiul Sebeş. Se pare că, în noaptea de 24/25 noiembrie 2016, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii şi a sustras suma de 40.000 de lei, 11 telefoane mobile precum şi alte bunuri.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bănuitului, în 22 martie 2017, poliţiştii din Sebeş au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, în municipiul Petroşani.  Până acum, poliţiştii au reuşit recuperarea celor 11 telefoane mobile, în valoare de 8.000 de lei, sustrase din incinta societăţii păgubite.

Faţă de C.P.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a bărbatului, identificarea eventualilor complici şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18877 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*