Bărbați din Alba Iulia, Zlatna și Ciugud, prinși beți la volan. S-au ales cu dosare penale

La data de 23 august 2018, în jurul orei 20:36, poliţiştii Biroului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Ciugud, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 C, în zona localităţi Drâmbar, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot la la data de 23 august 2018, în jurul orei 23:25, poliţiştii Biroului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Septimiu Severus din Alba Iulia, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 august 2018, în jurul orei 02:40, poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22001 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*