Bărbați din Alba Iulia, Ocna Mureș, Aiud și Ighiu, prinși beți la volan

La data de 20 aprilie 2019, în jurul orei 17.30, poliţiştii  rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe DN1, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 20 aprilie 2019, în jurul orei 23.30, poliţiştii din Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Războieni – Cetate, l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşiri infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 20 aprilie 2019, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureș, în timp ce acţionau pe raza comunei Lunca Mureşului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 22 aprilie 2019, în jurul orei 00.20, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul  Încoronării din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 21 aprilie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe raza localităţii Rădeşti, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Aiud. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23214 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*