Bărbat din Alba Iulia, trimis la “răcoare”. A amenințat, lovit și încercat să lovască cu un cuțit o altă persoană

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din municipiu, ce ar fi provocat un scandal şi l-ar fi ameninţat şi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 5 martie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, ce este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 22 februarie – 5 martie 2018, l-ar fi ameninţat şi agresat, de mai multe ori, pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, iar în dimineaţa zilei de 5 martie 2018, în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi ar fi încercat să îl lovească şi cu un cuţit.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, 6 martie 2018, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19551 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*