Bărbat din Aiud, reținut și depus la penitenciarul din orașul natal. Aceeași soartă a avut-o și un bărbat din Bistra, condamnat pentru hărțuire

La data de 19 februarie 2021, polițiștii de investigații criminale din Aiud l-au depistat și reținut pe un bărbat de 61 de ani, din Aiud, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Aiud.Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate un an și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

La data de 19 februarie 2021, în jurul orei 16.00, polițiștii din Bistra l-au depistat și reținut pe un bărbat de 52 de ani din comuna Bistra, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Câmpeni. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 luni și 10 zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de hărțuire. Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24045 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*