Bărbat căutat de autoritățile franceze, depistat de polițiștii din Alba. E suspectat că face parte dintr-o rețea de trafic de emigranți

Un bărbat din Pianu, dat în urmărire de autorităţile franceze, fiind suspectat că face parte dintr-o rețea de trafic de emigranți, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 28 iunie 2019, polițiștii Compartimentului Urmăriți din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au depistat și reținut pe un bărbat de 27 de ani, din comuna Pianu, care era urmărit la nivel internațional, de autoritățile judiciare franceze, fiind suspectat că face parte dintr-o rețea de trafic de emigranți, care a acționat pe teritoriul Franței.

Bărbatul este posesorul unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, la data de 10.06.2019. Acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea sa, pentru o perioadă de 30 zile, în vederea predării către autoritățile judiciare din Franța.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25011 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*