A avut loc prima ediție a premiilor AmFostAcolo.ro pentru județul Alba. Unitățile de cazare recompensate!

În data de 17 martie 2018 a avut loc prima ediție a premiilor AmFostAcolo.ro pentru județul Alba,  eveniment de marcă pentru recompensarea unităților de cazare care au obținut, în ultimii ani, medii și recomandări pozitive, pe baza impresiilor turiștilor care și-au petrecut vacanțele în respectivele unități hoteliere.

Festivitatea s-a desfășurat într-una dintre unitățile etalon pentru turismul din Alba Iulia , hotelul Parc, cu participarea doamnei subprefect Monica Popescu, a domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia și a domnului Cornel Bociort, proprietar și administrator AmFostAcolo.ro, care au susținut scurte alocuțiuni în fața invitațiilor, hotelieri premiați și presă.

 

Au fost reamintite criteriile de selecție a unităților premiate și anume mediile notelor diferitelor grade de satisfacție (servicii, cazare, bucătărie și masă, distracție și relaxare) să fie peste 7, gradul de recomandare să fie peste 70%, să se bucure de impresii pozitive în ultimii ani, și unitatea să dețină certificat de clasificare valabil pentru anul 2018, criteriu obligatoriu de selecție a unităților nominalizate.

S-a remarcat o mărire a calității serviciilor din zona Alba, în acest sens acordându-se 13 premii de excelență pentru performanța din turism și 13 premii tip challanger, unităților care n-au avut șansa să se bucure de un număr reprezentativ de impresii, dar care dețin un management de calitate orientat către turist.
Pe lângă premiile de excelență au fost acordate 3 premii speciale pentru promovarea patrimoniului cultural,  tradițional și turistic al judetului Alba

  • Domnului Liviu Zgârciu, președintele Asociației Culturale pentru Istorie Vie
  • Domnului Nicu Neag, coordonatorului blogului de turism al municipiului Alba Iulia, viziteazaalbaiulia.ro
  • Managementului Muzeului de Istorie al municipiului Alba Iulia

AmFostAcolo.ro mulțumește tuturor administratorilor și proprietarilor de pensiuni sau hoteluri care au înțeles că un management de calitate orientat către turist le poate asigura respectul tuturor celor care scriu impresii de vacanță, respect care se câștigă prin multă muncă, efort și o nouă atitudine, îndreptată către turist.

Mulțumim autorităților locale, Prefectură, Consiliul Județean, Primărie, care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment de referință pentru turismul din judetul Alba și presei care a fost prezentă în sală.

Declaratie Cornel Bociort Administrator AmFostAcolo.ro. „AmFostAcolo premiază în fiecare an performanța în managementul, investițiile și servicile turistice „de excelență”, așa cum se reflectă acestea în satisfacția turiștilor, cel mai relevant indicator al activității lor — în opinia noastră. Ne bucurăm să constatăm, și în acest an,  creșterea semnificativă a numărului acestora. Pe lângă aprecierea și recomandarea turiștilor, deținerea unei  clasificării oficiale de la autoritățile din domeniu este  un alt „filtru” important în selecția premianților. 2018 este un an cu dublă semnficație pentru noi, toți – aniversăm atât 10 ani de existență AmFostAcolo cât și, mai general, 100 de ani de la Marea Unire. Am ales, astfel,  pentru prima data, Alba Iulia ca loc al desfășurării Galei de Excelență AmFostAcolo 2018, iar întreaga Întâlnire anuală este organizată sub semnul acestei  importante duble aniversări – avem  activități organizate  în costume populare, reprezentându-ne fiecare regiunea din care venim (peste 200 participanți);  degustări de produse tradiționale proprii ale membrilor,  din toate zonele țării; două excursii pentru cunoașterea și promovarea Albei și Țării Vinurilor; strângere donații pentru categoriile defavorizate din Alba etc. Cu peste un milion de cititori lunar, AmFostAcolo este cel mai important site de turism din România având ca obiective principale o informare turistică completă , de calitate și promovarea zonelor, atitudinilor, managementului și investițiilor  turistice de calitate.”

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 100.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 30.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român. În cei 10 ani de existenţă, aniversați aici, la Alba Iulia  cu ocazia Centenarului Unirii, saitul a reuşit să câştige proeminenţă şi chiar un rol de formator de opinie în domeniu, prin larga audienţă (aproximativ 1.000.000 de vizitatori unici şi 8 milioane de afişări pe lună, în sezon) şi prin calitatea şi cantitatea impresiilor şi recomandărilor adunate, în timp, în paginile sale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24678 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*